9 Άμεσοι τρόποι να ανεβάσεις την αυτοπεποίθησή σου


    Σε περιπτώσεις που νιώθεις ότι έχεις χαμηλή αυτοπεποίθηση και θέλεις μια μικρή “ώθηση” στην αυτοπεποίθηση σου, υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορείς να κάνεις. 
    

Τα παρακάτω είναι σχεδιασμένα να γίνονται εύκολα και σε λίγο χρόνο.

1. Πλύνε το πρόσωπο και τα χέρια σου και βούρτσισε τα δόντια σου. Ψύχει το σώμα σου (το οποίο είναι χαλαρωτικό) και σου δίνει την αίσθηση ότι είσαι “καινούργιος”.

2. Κορνίζαρε ό,τι πτυχίο ή πιστοποιητικό κάποιου επιτεύγματος έχεις και κοίταζέ τα όταν νιώθεις χαμηλή αυτοπεποίθηση.Είναι ενθύμια των επιτυχιών σου και θα σου υπενθυμίσουν την σημασία της επιτυχίας.

3.Θυμίσου την τελευταία επιτυχία σου και ανακάλεσε την για λίγο στο μυαλό σου. Το να ανακαλείς κάποια παλιά επιτυχία σε βοηθάει να φτάσεις στην επόμενη,επειδη απλά σου θυμίζει πως επειδή το έκανες μια φορά μπορείς να το ξανακάνεις.

4. Φέρε στην σκέψη σου τους ανθρώπους που νοιάζονται για εσένα και σε αγαπάνε (γονεις-συζηγος-παιδια κ.τ.λ.) .Το να ξέρεις ότι κάποιοι σε αγαπάνε χωρίς όρους σε κάνει να νιώθεις όμορφα για τον εαυτό σου.

5. Πλύνε το αυτοκίνητο σου μεσα-εξω.Ξέροντας ότι το όχημα σου αστράφτει νιώθεις καλύτερα.

6.Πηγαινε στον καθρέφτη ,χαλάρωσε και χαμογέλασε στον εαυτό σου. Ύστερα επανέλαβε μερικές φορές “Σκέφτομαι, λειτουργώ και μιλάω με αυτοπεποίθηση ανά πάσα στιγμή”.

7.Φόρα καθαρές κάλτσες και παπούτσια που δεν έχεις βάλει για δύο τρείς-μέρες.Τα παπούτσια θέλουν μερικές μέρες για να αποβάλουν την υγρασία και έτσι θα νιώσεις μια δόση ζωντάνιας.

8. Οργάνωσε την ντουλάπα σου και ξεφορτώσου όλα τα άχρηστα αντικείμενα που το μόνο που προσφέρουν είναι να πιάνουν χώρο

9. Χαμογέλασε, ακόμη κι αν νιώθεις ότι το κάνεις ψέματα. Όταν χαμογελάς δίνεις στον εαυτό σου την αίσθηση της ευτυχίας και της επιτυχίας.Έτσι θα νιώσεις αμέσως καλύτερα.