Λειτούργησε σαν άτομο με αυτοπεποίθηση.



   Όταν σκέφτεσαι και ενεργείς σαν άτομο με αυτοπεποίθηση, νιώθεις αυτόματα ότι η αυτοπεποίθηση σου ανεβαίνει. Όσοι σκέφτονται θετικά είναι οι πιο ευτυχισμένοι στην ζωή τους και οι πιο επιτυχημένοι στον τομέα τους.

   Στις κοινωνικές σου συναναστροφές δοκίμασε να κάνεις το παρακάτω. Σκέψου και λειτούργησε ως άτομο με αυτοπεποίθηση ακόμη και αν νιώσεις ότι υποκρίνεσε.Κάτσε με ίσιο το σώμα, διατήρησε οπτική επαφή στα μάτια με τον συνομιλητή σου και μίλα ΑΡΓΑ και ΣΤΑΘΕΡΑ. Θα παρατηρήσεις πως όταν το κάνεις αυτό θα νιώθεις πιο σίγουρος για τον εαυτό σου. Όσοι είναι τριγύρω σου θα πιστέψουν πως έχουν να κάνουν με ένα άτομο που έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και θα σου φέρονται αναλόγως, πράγμα που θα ανεβάζει ακόμη παραπάνω την αυτοπεποίθησή σου.

   Προσπάθησε να σκέφτεσαι πάντα θετικά και να μην γίνεσαι εχθρός του εαυτού σου. Με το να σαμποτάρεις τον εαυτό σου με αρνητικές σκέψεις γίνε σε το πρώτο άτομο που πιστεύει στην αποτυχία σου. Όταν σου έρχεται μια αρνητική σκέψη απομόνωσε τη και αντικατέστησέ τη με το πρώτο χαρούμενο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό. Μην αφήσεις την αρνητική σκέψη να εκκολαφθεί μέσα σου και να βγει εκτός ελέγχου.